Dolar 32,3030
Euro 34,7091
Altın 2.410,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Kayseri Talas’ta mesai renkli başladı

Kayseri Talas’ta mesai renkli başladı
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
İlk olarak, Kayseri’nin Talas Belediyesi Meclis üyeleri AK Parti Grup Başkan Vekili Ragıp Dost ve MHP Grup Başkan Vekili İbrahim Ata ile birlikte teknik birimler şantiyesine giden Başkan Yalçın burada bulunan personel ve müdürlerle bayramlaştı. 

Burada personele hitap eden Başkan Yalçın, “Canımdan çok sevdiğim mesai arkadaşlarım!” diye başladığı konuşmasında bayram da dahil olmak üzere depremde, pandemide her türlü işin yükünü belediyecileri sırtladığını ifade etti. Özellikle kurban satış ve kesim yerinin vatandaşlardan çok büyük takdir gördüğüne dikkat çeken Başkan Yalçın, emeği geçen personele teşekkür etti ve ‘yüzümüzü ağarttınız’ ifadelerine yer verdi.

“YAPTIĞIMIZ İŞİ İYİ YAPACAĞIZ, İYİ İŞ YAPACAĞIZ”

Konuşmasını “Yaptığımız işi iyi yapacağız, iyi iş yapacağız” diye sürdüren Başkan Yalçın, belediyeciliğin hem dünyayı hem ahireti kazanacak bir iş olduğuna vurgu yaptı.

Daha sonra söz alan Meclis Üyesi Ragıp Dost da “Geride bıraktığımız Kurban Bayramımız mübarek olsun, bu zamana kadar gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Geleceğin de hayırlar getirmesini dilerim.” şeklinde konuştu.

Meclis Üyesi İbrahim Ata da personelin bayramlarını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.