Dolar 32,3252
Euro 35,0770
Altın 2.299,48
BİST 8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Alman ailenin yanında Büyükşehir vardı: Ramazan’ı ve Sakarya’yı çok sevdiler

Alman ailenin yanında Büyükşehir vardı: Ramazan’ı ve Sakarya’yı çok sevdiler
2

Büyükşehir Belediyesi, Almanya’dan dünya turuna çıkan ve hastalık sebebiyle Sakarya’da mola vermek zorunda kalan aileye yardım eli uzattı. Anne, baba ve 3 çocuklarına refakat eden ekipler, tedavi işlemi sonrası yemek ikramında bulundu ve onlara Ramazan’da paylaşmanın, kardeşliğin önemini anlattı. Aile, belediyenin yardımsever yaklaşımından dolayı büyük memnuniyet duydu.

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA (İGFA)– Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir sınırları içinde yardıma ihtiyaç duyan her bir vatandaşın yardımına koşuyor. Sosyal Hizmetler Şubesi ve YADEM personeli sahada kimsesizlere, ihtiyaç sahiplerine ve yaşlılara el uzatıyor. Birim içinde kurulan ekiplerle kentin merkezi ve tüm ilçelerinde günün belirli saatlerinde yardım ve destek turu yapan Büyükşehir, bugün bir ailenin daha yardımına koştu.

Almanya’dan askeri karavan tipi araçla dünya turuna çıkan Hagen, eşi ve 3 çocuğu bir süre önce Türkiye’ye giriş yaptı. Sakarya sınırlarına yakın bir noktada ailenin annesi rahatsızlanınca aile, sağlık kuruluşuna ulaşmak için Sakarya’ya geldi. Yardıma ihtiyaç olduğu konusunda bilgi edinen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kısa süre içinde ailenin yanına ulaştı. Rahatsızlanan kadına ve aileye tedavi sürecinde refakat eden ekipler, yemek ikramında bulundu.

Personel, misafirlere Ramazan ayından, paylaşmaktan ve bu ayda kardeşliğin ön plana çıktığından bahsetti. Ailenin babası Hagen misafirperverlik karşısında memnuniyetini ifade ederken, “Bizleri sıcak bir yaklaşımla karşıladınız, her şey harikaydı. Sakarya’nın insanı ve yöneticileri çok misafirperver, gerçekten mutlu olduk. Bugünü burada geçireceğiz, sohbet etme imkânımız olacaktır. Özellikle belediyeye çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.