Dolar 32,3176
Euro 34,7567
Altın 2.389,37
BİST 10.263,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

İlk ders gününde çanta ve kırtasiye desteği Gaziantep Büyükşehir’den

İlk ders gününde çanta ve kırtasiye desteği Gaziantep Büyükşehir’den
2

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, depremden etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde 2022- 2023 yılı Eğitim- Öğretim 2’nci Dönemi ilk dersinde öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi desteği verdi.

Kurumsal Web Tasarım

GAZİANTEP (İGFA) – İlçelerin merkezlerinde kurulan konteyner kentlerdeki ve köylerinin tamamındaki okullarda ilk ve ortaokul kademelerinin bütün sınıflarının öğrencilerine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çanta, kalem, silgi, defter ve suluktan oluşan desteğini dağıttı.

Çanta ve kırtasiye desteği hakkında açıklama yapan İslahiye Afet Sonrası İyileştirme Daire Başkanı İbrahim Hızyolu, okulların açılmasının sevindirici olduğunu belirterek, “Hayatın deprem bölgesinde normalleştiğinin bir göstergesi. Bu kararın alınmasıyla okul öğrencilerine çanta ve kırtasiye desteği veriyoruz. Malzemeler hızlı bir şekilde temin edilerek daire başkanlığımız tarafından İslahiye konteynır kent bölgelerine dağıtılmaya başlandı” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR BİZİM VE ÇOCUKLARIN KIRTASİYE İHTİYAÇLARINI KARŞILADI”

Deprem sonrası kurulan İslahiye Tek Yürek Türkiye İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olan Büşra Demirel, öncesinde İslahiye 13 Kasım İlkokulu’nda görev yaptığı belirterek, “Çocuklarımızın okulu açıldı çok sevinçliler. Adaptasyon için çalışmalar yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin çok güzel bir çalışması var. Kırtasiye ihtiyaçlarımız çocukların ihtiyaçlarını karşıladı” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.