Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Akşener’den grupta ‘yüzüklü’ muhalefet!

Akşener’den grupta ‘yüzüklü’ muhalefet!
2

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Parmağındaki yüzüğü çıkarıp isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçmiş yıllarda sarf ettiği sözlere göndermede bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

ANKARA (İGFA) – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

Akşener, bolluğun, bereketin ve huzurun hâkim olduğu bir Türkiye için çözümlerimizi anlatmaya devam ettiklerini söyledi.

Parmağındaki yüzüğü çıkarıp isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçmiş yıllarda sarf ettiği sözlere atıfta bulunan  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bunları emekli etmek İYİ Parti’nin görevi olacak” dedi.

“İŞE ŞU YÜZÜKLE BAŞLAYANLAR…”

“Şu yüzük var ya şu yüzük… İşe şu yüzükle başlayanlar…Sizin çocuklarınıza dünyayı gezin diyor” diyen Akşener, “20 lirası olmayan çocuklarınıza dünyayı gezin diyor duyuyor musunuz? Bu yüzüğün sahibi, cebinde 10 lirası olmayan çocuklarınıza aromalı kahve için diyor duyuyor musunuz? Bu yüzüğün sahibi, sofrasında smoothie içiyor biliyor musunuz? Bu harami ve haram düzeni, helal oylarımızla sandıkta demokrasiyle değiştirmek, bunları da emekliye sevk etmek İYİ Parti’nin bu büyük Türk devletinin görevi olacak” diye konuştu.

Asgari ücretli milyonlarca vatandaşın evine ekmek götüremediğini belirten Akşener, “Asgari ücretleri gelen zamlara göre yeniden güncelleyin muhteremler. Bu arada 2 bin 500 liraya çıkarttığınız en düşük emekli maaşını asgari ücret kadar çıkarın. Kimse ayın sonunu getiremiyor. Vatandaşlarımız bu ağır koşulların altında ezilirken onları korumakla yükümlü olan devletimiz ise, devlet eşittir iktidar olduğu için bay kriz ve arkadaşlarının elinde aciz bırakılmış durumunda” dedi.

“Seçimi 2023’e bırakmak için ellerinden geleni yapsalar ve türlü suni gündemlerle oyalamaya çalışarak, kendilerine göre yasa değiştirip kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışsalarda az kaldı er ya da geç o sandık milletimizin önüne gelecek” diyen Akşener, “Sandık geldiğinde milletimiz İYİ Parti diyecek. İYİ Parti iktidarında kimse sabretmek zorunda kalmayacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.