Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

AKM’de ’Anadolu Müzik Topluluğu’ konseri gerçekleştirildi

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ HALKBİLİM ARAŞTIRMALARI MERKEZİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ANADOLU MÜZİK TOPLULUĞU KONSERİ”, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR SANAT VE KONGRE MERKEZİ (AKM) OPERA VE BALE SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

AKM’de ’Anadolu Müzik Topluluğu’ konseri gerçekleştirildi
2

Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Anadolu Müzik Topluluğu Konseri”, Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Her ayın son haftasında düzenlenmesi planlanan konsere, Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hasan İslantince ile çok sayıda müziksever katıldı.Serpil Vurucu tarafından sunumu gerçekleşen ve üç bölümden oluşan konserin yönetimini, Şef Taner Lekesizgöz üstlendi. Konserin misafir ses sanatçıları; Serpil Ayar, Salim Özkara ve Ali Rıza Saltık; misafir saz sanatçıları klarnette Serkan Lekesizgöz, kanunda Yıldan Derin, klavyede Onur Akıncı, yaylılarda Yılmaz Lekesizgöz, Umut Lekesizgöz, Eser Lekesizgöz, Tamer Çakallı, Gürbüz Murat Şen, Ercan Bora; Halkbilim Orkestrası’nda kemanda Taner Lekesizgöz, kanunda Öke Ünler, bağlamada Uğur Önlü, bas gitarda Emre Üçkaya, gitarda Olcay Böge, bateride A. Ersin Dumlu, ritim-perküsyonda ise Selçuk Yüksel, İsmail Menekşe, Cem Çelebi yer aldı.

Konserde; Mekik, Sen Benimsin Ben Seninim, Solmadan Gel Artık, Bir Bilebilsen, Sevda, Gurbet, Kaderimin Oyunu, Gibi Gibi, Nihavend Üçleme, Gençliğe Veda, Artık Bu Solan Bahçede, Ömrümüzün Baharı ve Potpori eserleri, dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.