Dolar 32,3848
Euro 34,5766
Altın 2.386,90
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 15°C
Cts 11°C

AK Partililer Bursa’da Sinandede sakinleriyle buluştu

AK Partililer Bursa’da Sinandede sakinleriyle buluştu
2

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, her kesimden vatandaşa ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile biraraya gelmeye devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Sinandede Mahalle sakinleri ile biraraya geldi. Sinandede Eğitim, Kültür, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği merkezinde gerçekleşen toplantıda vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Gürkan, şehrin her noktasında gerçekleştirdikleri ziyaretlerle Bursa’nın taleplerini birinci ağızdan dinleyerek, çözüm ürettiklerini söyledi.

Başkan Gürkan, Bursa’nın tüm potansiyelleri, çalışkan ve zengin kültürel öğeleri barındıran nüfus yapısıyla Türkiye’nin en özel şehirlerinden biri olduğunu vurgulayarak, “Bizler de bu güzel şehri, güzel insanlarımızla birlikte yönetmeye, hizmet etmeye çabalıyoruz. Bursamız ve Bursalı hemşehrilerimiz her hizmetin en güzelini hak ediyor. Bu bilinçle çalışıyor, AK Kadrolar olarak Bursamızın, ülkemizin geleceği için taş üstüne taş koymaya çalışıyoruz. Bu yolda partimizin kuruluşundan bu yana desteği ile yanımızda olan Bursalı Hemşehrilerimize ve bizlerle birlikte bu güzel ülkeye hizmet etme yolunda gece gündüz yürüyen dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.