Dolar 32,4118
Euro 34,8308
Altın 2.431,96
BİST 9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

AK Parti teşkilatı Ramazan’da da sahada olacak

AK PARTİ İL BAŞKANI SERKAN YILDIRIM BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIYA AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MUHAMMET KARADAYI, MERKEZ İLÇE BAŞKANI NAİL ÖZTÜRK, KADIN KOLLARI BAŞKANI MUTLU SELEN HAŞİT VE AK PARTİ İL TEŞKİLATI TAM KADRO KATILDI.

AK Parti teşkilatı Ramazan’da da sahada olacak
2

Bilecik’te AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısında Ramazan ayında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Karadayı, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit ve AK Parti İl Teşkilatı tam kadro katıldı.

Ramazan ayını sahada çalışarak ve kurulan gönül sofralarında vatandaşlarla bir arada olarak geçireceklerini ifade eden Başkan Yıldırım, “Ramazan’ın rahmet ve bereketini doruklarda hissediyoruz. Yardımlaşma, dostluk ve kardeşlik Ramazan’ın rahmeti ve bereketi ile daha güzel yaşanıyor. AK Parti Bilecik İl Teşkilatı olarak Ramazan ayını anlamına uygun bir biçimde geçireceğimizi ifade etmek istiyorum. Bu güzel zamanları en iyi şekilde değerlendirmek adına yapılan çalışmalar çok önemli. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarla paylaşmayı çoğaltacak, sevgiyi yücelteceğiz” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.