Dolar 32,5326
Euro 34,8924
Altın 2.442,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Mansur Yavaş’tan Burcu Köksal’a tam destek

Mansur Yavaş’tan Burcu Köksal’a tam destek
2

Mansur Yavaş’tan Burcu Köksal’a tam destek…Meclis kürsüsünden Afyonkarahisar’ın sorunlarını gündeme getirmesiyle Türkiye’nin yakından tanıdığı CHP Grup Başkanvekili Av. Burcu Köksal’a Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan tam destek geldi. Başkan Yavaş, “Vekilimiz inşallah başkan seçildiğinde biz de Afyonkarahisar için hizmet yolunda elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Türkiye’nin yakından tanıdığı Afyonkarahisar’ın sorunlarını Meclis kürsüsünden haykıran CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Av. Burcu Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar halkına dokunmaya devam ederken bir taraftan da şimdiden Afyonkarahisar’a destek getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan adayı Burcu Köksal seçim çalışmaları kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ederek işbirliği konusunda görüşme yaptı. Başkan Yavaş, “Vekilimiz başkan seçildiğinde inşallah hayali projelerle değil ayağı yere basın projelerle Afyonkarahisar’ı hak ettiği konuma getireceğine inanıyoruz.” diye konuştu.

EN BÜYÜK PROJEMİZ KENTİMİZDE YAŞAYAN VATANDAŞLARIN MUTLU OLMASI

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Yavaş, Ankara’da yaptıkları ve vatandaşlar tarafından karşılık bulan tüm projeleri Afyonkarahisar’da da uygulamak için çalışacaklarını söyledi. Başkan Yavaş konuşmasına şöyle devam etti:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye’ye yetemeyiz ama Orta Anadolu’nun kalkınmasına gücümüz yeter. Dolayısıyla büyükşehirimizin gücü var. Biz burada boş projelerle uğraşmıyoruz. Herkes projen ne diye soruyor. Bir belediye başkanının en büyük projesi kentinde yaşayan vatandaşların mutlu olmasıdır. Onlara yeterince yeşil alanlar, aileleriyle birlikte vakit geçirecekleri alanlar açmasıdır. En büyük görevlerinden bir tanesi budur. Bunun için çalışacağız.”

EMANET EDİLEN PARAYI HAYALİ PROJELER İÇİN DEĞİL KENTİN ASLİ İHTİYAÇLARI İÇİN HARCAYACAK

Boş proje, çöp projeleri yapanları çok gördüklerine dikkat çeken Yavaş, “İnşallah vekilimiz belediye başkanı olduğu zaman Afyonkarahisar halkından aldığı paraları yine Afyonkarahisar halkına harcayacak. Ben proje yapıyorum diye hayali olup olmadık projelere para yatırmak yerine kendisine emanet verilen parayı kentin asli ihtiyaçları için harcayacak. Buna inancımız tamdır. Onun için inşallah iyi bir belediye başkanı olacak kendisi. Biz de vekilimizle işbirliği yapmak suretiyle Afyonkarahisar’da yaşayan bütün hemşehrilerimiz için elimizden gelen katkıyı yapacağız. Çünkü aynı toprağın çocuklarıyız, inşallah hep birlikte büyüyeceğiz” diye konuştu.

AFYONKARAHİSAR’DA TRAFİK VE OTOPARK DİYE BİR SORUN KALMAYACAK

Başkan adayı Burcu Köksal da, şimdiden tüm Afyonkarahisar halkına söz vererek, belediyenin paralarını boş projelere değil, ayağı yere basan vatandaşları mutlu edecek projelere harcayacağını söyledi. Köksal, başkan seçilmesi durumunda tüm kesimleri mutlu etmek için çalışacağına dikkat çekerek, “Bugüne kadar Meclis’te Afyonkarahisar için çalıştık bundan sonrada inşallah Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı göreviyle şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Yıllarca oyalandıkları, çözeceğiz deyip çözemedikleri sorunları inşallah biz çözeceğiz. Şimdiden bunun sözünü veriyoruz. Afyonkarahisar’da trafik ve otopark gibi bir sorun kalmayacak. İnşallah tüm sorunları tek tek çözüme kavuşturacağız.” dedi.

KÖKSAL’A BİR DESTEK DE YAŞAR’DAN

Afyonkarahisar’da vatandaşlardan tam destek alan Köksal’a Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ardından bir destek de aslen Sandıklı’lı olan hemşehrimiz Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’dan geldi. Yaşar da Burcu Köksal’a seçim sürecinde başarılar dileyerek mümkün olduğunca tecrübelerini paylaşacağını söyledi. Böylece Köksal, son yılların en başarılı belediye başkanlarının da desteğini almış oldu.