Dolar 32,5608
Euro 34,8287
Altın 2.417,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 26°C

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Bursa’ya geliyor

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Bursa’ya geliyor
2

AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, bir dizi programa katılmak üzere Bursa’ya geliyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, Bursa’ya geliyor.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Bursa Büyükşehir ve Osmangazi belediyeleri tarafından düzenlenen organizasyonlarla bir dizi program gerçekleştirecek olan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda gerçekleştirecek programla küçük Bab-ı Ali olarak anılan Bursamızın köşe yazarları ve basın mensupları ile biraraya gelecek.

Prof.Dr. Kurtulmuş, daha sonra gerçekleştireceği Tarihi Hanlar Bölgesi, Osmangazi, Orhangazi ve Üftade Hazretleri ziyaretlerinin ardından AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 53. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak.

Programın ardından Osmangazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bakım, Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin (BAREM) açılışını gerçekleştirecek olan Prof.Dr.Kurtulmuş, ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek ve akşam saatlerinde Bursa Merinos AKKM’de gerçekleştirilecek olan programla Bursamızdaki sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleri ile biraraya gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.