Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

AK Parti Bursa’da istişareleri sürdürüyor

AK Parti Bursa’da istişareleri sürdürüyor
2

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana il başkanları ve yönetimleri ile biraraya gelmeye devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Bursa’da önceki dönem il başkanlarından Nagip Vardar, Cemalettin Torun, AK Parti MYKY Üyesi Ayhan Salman ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantılar gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, istişarelerde bulundu.

Gerçekleştirilen toplantılarda konuşan İl Başkanı Gürkan, milletin kuruluşundan bu yana verdiği destekle Türkiye’yi bölgesinde ve dünyada söz sahibi haline getiren AK Parti’nin gücünü aktif görevi olsun ya da olmasın her kademeden teşkilat mensuplarının birlik ve beraberliğinden aldığını söyledi.

Türkiye’nin güçlü geleceği adına tek yürek, tek vücut olan AK teşkilatların her dönemde örnek işlere imza attıklarını belirten Başkan Gürkan, “Ülke ve dünya olarak zor ve önemli bir süreçten geçiyoruz. İki yıldan fazla bir süredir devam eden pandemi ve beraberinde tüm dünyada getirdiği ekonomik zorluklara, yakın coğrafyamızda yer alan ve yakın ekonomik ilişkiler içerisinde bulunduğumuz iki ülke arasındaki savaşa rağmen Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemiz için vizyoner yatırımlarımız ve projelerimiz devam ediyor. Bir yandan da her kesimden vatandaşımızı desteklemeyi, bu zorlu süreci hep birlikte daha da güçlü aşabilmek için gerekli adımları atmayı sürdürüyoruz. Türkiye’nin ve Hükümetimizin gücü milletimizin her şartta ülkesi için gösterdiği ferasetli duruşundan ve yüreği memleket sevdası ile atan AK kadroların işte bu birlik ve beraberliğinden kaynaklanıyor. İşte bu güçle 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz ve inanıyorum ki Aziz Milletimizin desteği ile dünya yalnızca ülkesi için değil bölgesi ve İslam Dünyası ve tüm dünyadaki mazlum halklar için umut olan güçlü Türkiye’yi hep birlikte şahlandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.