Dolar 32,4524
Euro 34,7527
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C

AK Parti Bursa teşkilatları ramazanda halkla beraber

AK Parti Bursa teşkilatları ramazanda halkla beraber
2

AK Parti Bursa Teşkilatları ramazan ayının huzur ve bereketini şehrin her noktasında her kesimden Bursalı hemşehrileriyle paylaşıyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA)- AK Parti Bursa Teşkilatları, ramazan ayında da sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlar ile her kesimden halkla bir araya gelmeye devam ediyor. AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın öncülüğünde il ve ilçe yöneticileri, milletvekilleri, il – ilçe kadın  ve gençlik kolları yöneticileri, belediye başkanları sahur saatlerine kadar devam eden  programlarla  Bursa’nın her noktasında ramazanın feyzini Bursa ile birlikte yaşıyor.

İftar ve sahur vakitlerinde yapılan ev ziyaretlerinde sohbet tadında her kesimden halkın talep , görüş ve önerileri de alınmaya devam ediliyor. Bir yandan Ramazan’ın coşkusu yaşanırken diğer yandan Bursa konuşulup notlar alınıyor, taleplere çözümler üretiliyor. AK Parti Bursa teşkilatları aynı zamanda katıldıkları sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen programlar ve ilçelerin farklı mahallelerinde Teravih Namazları sonrasında gerçekleştirilen sohbetlerle Bursa’nın nabzını tutmayı sürdürüyor.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, kuruluşundan bu yana yönetim ve hizmet anlayışının merkezine milleti koyan AK Parti’nin bu geleneğinin güzel bir örneğini daha sergilediklerini belirtti. İnsanları kaynaştıran, sevgi bağlarını güçlendirip, rahmet ve berekete vesile olan Ramazan Ayı’nın güzelliklerini Bursalı Hemşehrileri ile birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkan Gürkan, “Her zaman olduğu gibi bu Ramazan’da da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına halkımızla iç içe olacak, Ramazan’ın sevincini paylaşırken; Bursa’mıza, ülkemize dair çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.