Dolar 32,5065
Euro 34,8132
Altın 2.485,46
BİST 9.551,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Ahmet Çolakbayrakdar’dan ‘deprem’ mesaisi

Ahmet Çolakbayrakdar’dan ‘deprem’ mesaisi
2

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hafta sonu yine deprem bölgesi Kahramanmaraş’a giderek çalışmaları denetledi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAHRAMANMARAŞ İGFA)
Depremin ilk saatlerinden itibaren belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini ve yüzden fazla araç ile üç yüzden fazla personelin bölgede durmadan çalıştığını vurgulayan Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, depremin yaralarını sarana kadar, çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Hafta sonu Kahramanmaraş’ı ziyaret edip, Kocasinan Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, işçilerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Depremin yaralarını sarmak için var güçleriyle çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar; “Depremin ilk saatlerinden beri desteklerimiz sürüyor. Depremin olduğu ilk saatlerden itibaren belediyenin tüm imkanlarını, deprem bölgesine seferber ettik. Kahramanmaraş ve Malatya olmak üzere diğer deprem bölgelerinde çalışmalar yürütüyoruz. Toplamda 312 personel, 48 iş makinesi, 36 kamyonet, 15 otobüs, 6 mobil aşevi, 10 jeneratör, 20 çadır ve prefabrik evlerle desteklerimizi artırarak sürdürüyoruz. Özellikle mobil mutfak ile 3 öğün vatandaşlarımızın yemek ihtiyacını karşılıyoruz. Herkesten Allah razı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte bu zor günleri aşacağız. Allah, milletimizi ve vatanımızı her türlü felaketten korusun” ifadelerine yer verdi.

Millet olarak birlik ve beraberlik içinde bu felaket günlerini geride bırakacaklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, tüm imkanlarla depremin yaralarını sarmak için gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.