Dolar 32,5961
Euro 34,7907
Altın 2.415,69
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Afyonlular 2021 yılında en çok neden şikayetçi oldu?

Afyonlular 2021 yılında en çok neden şikayetçi oldu?
2

Afyonlular 2021 yılında en çok neden şikayetçi oldu? Afyonlu vatandaşlar 2021 yılında en çok şikayetçi oldukları konunun korona virüs (Covit-19) olduğunu belirtti. Yeni yıldaki isteklerinin ise korona salgının bitmesi olduğunu ifade ettiler.

Kurumsal Web Tasarım

En çok virüsten şikayetçi oldular

Afyon’da yaşamını sürdüren vatandaşlar İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin ‘2021 yılı nasıl geçti, 2022 yılından beklentiniz nedir?’ sorularını yanıtladı. Vatandaşların büyük bir kısmı 2021 yılında korona virüsün yaşamlarını olumsuz yönde etkilediğini ve bazı yakınlarını bu virüsten ötürü kaybettikleri için büyük üzüntüler duyduklarını belirttiler. Korona’nın ekonomilerini de olumsuz bir şekilde etkilediğini söyleyen vatandaşlar yeni yıldaki en büyük beklentilerinin ise sağlık ve özelliklede korona virüs salgının bitmesi olduğunu dile getirdi.

Afyon Haberleri – Şehir Merkezi
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.