Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

“Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin dertlerine derman olma peşindeyiz”

“Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin dertlerine derman olma peşindeyiz”
2

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ın sorunlarına çözüm üretmenin yolunun bu şehrin esnafları, işçileri, işverenleri, işsizleri, emeklileri, gençleriyle istişareden geçtiğini söyleyerek, “Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin dertlerine derman olma peşindeyiz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı olarak saha çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ile Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş’ı ziyaret etti.

Afyonkarahisar’ı karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen CHP Grup Başkanvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Milletvekili sıfatıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde verdiği mücadeleye yerel seçim hazırlıklarıyla devam ediyor. Meslek temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek ortak paydada buluşmayı hedefleyen Köksal, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

TARAFIMA DUYULAN GÜVENİN SORUMLULUĞUNU TAŞIYORUM

Ziyaretleri sırasında büyük bir teveccüh ile karşılanan Köksal, başarıyla yürüttüğü Milletvekilliği görevi nezdinde Afyonkarahisar için yaptıkları ile takdir topluyor. Kendine duyulan güvenin sorumluluğunu hissettiğini belirten Köksal, Afyonkarahisar’ın değişim ve gelişimi için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

Köksal, sahaya inmeden, makamda oturarak seçim kazanılmayacağı söyleyerek, “Afyonkarahisar’ın sorunlarına çözüm üretmenin yolu yine bu şehrin esnafları, işçileri, işverenleri, işsizleri, emeklileri, gençleriyle istişareden geçer. Bu düşünceyle gerek Milletvekilliği sürecimde gerekse Afyonkarahisar Belediye Başkanı adaylık sürecimde mümkün olduğunca sahada bulunmaya özen gösteriyorum. Tüm meslek gruplarının beklentilerini dinlemek, gençlerimizi kaplayan karamsarlığı yok etmek, emeklilerimizin içinde bulunduğu dar boğazı hafifletmek öncelikli hedeflerim. Tarafıma duyulan güvenin farkındayım ve bunun sorumluluğunu taşıyorum. Bu vesileyle Şoför esnafımızın ve Ticaret Borsası’nın görüş ve önerilerini aldık.” ifadelerini kullandı.

BİRİNCİ AĞIZDAN DERT DİNLEYİP DERMAN OLMA PEŞİNDEYİZ

Ziyaret ettikleri yerlerde pek çok konuda fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Köksal, “Öncelik toplum refahı olduktan sonra çözülemeyecek sorun yok”  diyerek açıklamasına şöyle devam etti:

“Toplumun her kesimini temsil eden kurum ve kuruluşlar ziyaret edilmeden çözüm üretilemez. Yerelde ve ulusalda tüm yönetim kademelerinde çözüm odaklı bir strateji belirlenebilmesi için sahaya inilmeli ve ilgili kişilerle birebir görüşülmelidir. Biz işte bunu yapıyoruz. Oturduğumuz koltuklarda halka tepeden bakarak sorunlarını dinleyip geçmek yerine birinci ağızdan dert dinleyip derman olma peşindeyiz.”

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN SAHADAYIZ

Köksal, sorunların çözümü için sahada olduklarını belirttiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu şehirde ulaşım ve trafik çileye dönüşmüş durumda. Park sorunu zaten kanayan bir yaramız. Sorunlar çözülürken tabi ki şoför esnaflarımızla istişareden ödün vermeyeceğiz. Aynı şekilde tarım ve hayvancılık sektörünün ekonomiye kazandırılması, alım satım prosedürleri ile ilgili Ticaret Borsamız ile fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Üretim yapan, ürettiğini pazarlayıp satamayan, çiftçisi, emekçisi kim varsa elbette ki kapısını çalıp fikirlerini alacağız. Sorunların çözümü için sahadayız.”