Dolar 32,2183
Euro 34,6565
Altın 2.392,60
BİST 10.216,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Afyonkarahisar’da UMKE ekine Ambulans Sürüş Teknikleri ve Arazi Sürüş Teknikleri eğitimi

AFYONKARAHİSAR’DA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN VE DEVAM EDEN AMBULANS SÜRÜŞ TEKNİKLERİ VE ARAZİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ EĞİTİM ALANINI SAĞLIK HİZMETLERİ BAŞKANI UZM. DR. MEHMET PALA ZİYARET ETTİ.

Afyonkarahisar’da UMKE ekine Ambulans Sürüş Teknikleri ve Arazi Sürüş Teknikleri eğitimi
2

Afyonkarahisar’da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve devam eden Ambulans Sürüş Teknikleri ve Arazi Sürüş Teknikleri Eğitim alanını Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Pala ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar’da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 14 Mart Pazartesi günü başlayan, 50. Ambulans Sürüş Teknikleri ve Arazi Sürüş Teknikleri Eğitimi (ASTE) devam ediyor. Sağlık Hizmetleri Başkanlığı eğitmenleri tarafından, UMKE personeline yönelik düzenlenen eğitimi gözlemlemek ve yerinden amacıyla, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Pala, yardımcıları Opr. Dr. Sedat Yunusoğlu ve Dr. Hakan Güdücü ile birlikte eğitim alanını ziyaret etti. Pala ve ekibi, katılımcılara ve eğitimcilere emekleri için teşekkür edip kolaylıklar diledi. Eğitimler yarın sona erecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.