Dolar 32,2818
Euro 34,6566
Altın 2.413,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 16°C

Afyonkarahisar’da Otopark Derdi Sona Erecek: Alper Yağcı ‘dan Söz!

Afyonkarahisar’da Otopark Derdi Sona Erecek: Alper Yağcı ‘dan Söz!
2

İYİ Parti Afyonkarahisar’da belediye başkan adayı Alper Yağcı, esnaf ziyaretlerinde şehrin otopark problemine dikkat çekiyor. Yağcı, Saraçlar Caddesi ve Berberler Sokak’taki esnafı ziyaret ettiği sırada, göreve geldiğinde otopark sorununu kalıcı olarak çözeceğine dair taahhüt verdi.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar Belediyesinin şeffaf bir şekilde yönetileceğini belirten Yağcı, “ Afyonkarahisarlı hemşerilerim her ay düzenleyeceğim ”Halk Buluşması” gününde gerek bana gerek birim müdürlerime derdini, sorununu anlatacak ve bizde vatandaşımızın derdine derman olmaya çalışacağız” dedi.

Seçim çalışması sırasında her adımda yoğun ilgi gören Yağcı,  İYİ Parti’nin belediye başkan adayı olarak, şehrin karşı karşıya olduğu sorunları ve esnafların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Yağcı her ziyaretinde, gece gündüz demeden halkın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretme sözü verdi.

Ziyaretler esnasında, partinin il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri de Yağcı’ya eşlik etti.

BİR CADDEYİ RESTORE EDİP DİĞER CADDEYİ ES GEÇMEYECEĞİZ

Yağcı “Şehre özellikle ekonomik anlamda katma değer bırakmayan bir turist ekolojisi var. Öncelikle bunun kırılması gerekiyor. Bunun kırılması içinse bizim Afyonkarahisar’ı anlatmamız gerekiyor; kültüründen tarihi dokusuna, öykülerine hikâyelerine ve doğasına kadar. Turist şehir merkezine maalesef girmiyor. Şehri sokaklarıyla, tarihiyle, esnafıyla cazibe merkezi hale getireceğiz. Göstermelik sokak iyileştirmesi yapmayacağız. Bir caddeyi restore edip diğer caddeyi es geçmeyeceğiz. Cadde, sokak ve kaldırımlarımız yürünebilir hale gelecek. Bir kaldırımı bir kez yapacağız, adam akılı yapacağız, yap boz olmayacak. Belediyenin kaynaklarını har vurup harman savurmayacağız.

ÜCRETSİZ ULAŞIM

Alper Yağcı, ziyaret sonrasında şehrin ekonomik anlamda potansiyelini artıracak düzenlemeler hakkında planlarını anlattı. Afyonkarahisar’ın turistik çekim gücünü artırmayı hedeflediklerini ve şehir merkezinin cazibe noktasını oluşturacak çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Belediye tarafından özel servislerin otellerde bulunan misafirlere ücretsiz ulaşım sağlayacağını, bu hizmetin göstermelik olmayacağını ayrıca berberler sokağını modernleştirerek daha çekici bir hale getireceklerini söyledi. Başkan adayı Yağcı, Esnafımızdan ücret talep etmeden bu projeleri hayata geçirmeyi hedeflediğini dile getirdi.

AFYON İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞACAK

Esnaf ziyaretleri sırasında, esnafların özellikle şehir merkezinin canlandırılmasını ve çarşıda alışveriş yapan müşterilere yönelik otopark ihtiyacını dile getirdiğini aktaran Yağcı, mevcut belediye yönetimine eleştiride bulundu ve gerçek belediyecilik vaadini sorguladı. Yağcı; Vatandaşın, İYİ Parti yönetimi ile belediyecilikte yeni bir başlangıç yapacağını söyleyerek otopark sorununu çözeceğini ifade etti.