Dolar 32,3989
Euro 34,7712
Altın 2.435,80
BİST 9.997,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Afyonkarahisar’da Ak Gençler “İftara 5 kala” sahadalar

Afyonkarahisar’da Ak Gençler “İftara 5 kala” sahadalar
2

Afyonkarahisar’da Ak Gençler “İftara 5 kala” sahadalar… AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Ramazan ayı boyunca yapacakları ‘İftara Beş Kala’ programına devam ediyor. Afyonkarahisar oruçlarını açmak için evine yetişemeyen vatandaşlara hurma, kek, meyve suyu ve su ikram eden gençler vatandaşların takdirini topluyor. Gençlere İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da destek veriyor.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve ekibi ‘İftara Beş Kala’ programında, Afyonkarahisar’da oruçlarını açmak için evine yetişemeyen vatandaşlara hurma, kek, meyve suyu ve su ikram ediyor.

Başkan Uluçay ve yönetimi destek veriyor

Her sene geleneksel olarak Ramazan ayında düzenlediği ‘İftara Beş Kala’ programını bu yılda da devam ediyor. Ramazan’ın ilk gününden bu yana oruçlarını açmak için evine yetişemeyen vatandaşlara hurma, kek, meyve suyu ve su ikram eden gençler, vatandaşların takdirini topluyor. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve il başkan yardımcılarının da destek verdiği programda vatandaşların oruçlarını açmaya vesile olunuyor.

“Gençlerimiz Ramazan ayının manevi iklimini yaşatıyorlar”

Programa ilişkin bir açıklama yapan Başkan Uluçay, “Bu yıl da Ramazan-ı Şerif’e sağlık ve sıhhatle kavuştu. Deprem dolayısıyla her yıl yaşadığımız sevinci ve heyecanı bu yıl maalesef yaşayamadık. Her sene olduğu gibi bu sene de AK Partimizin birbirinden kıymetli gençleri, Ramazan’ın manevi iklimini ve paylaşma kültürümüzü yaşamak ve yaşatmak için sahalarda. Ramazan’ın ilk gününden itibaren oruçlarını açmak için evine yetişemeyen vatandaşlara sahalarda ikramda bulunuyorlar” dedi.

“Bu Ramazan da faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz”

Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan: “Yol arkadaşlarımız, kardeşlerimiz büyük bir özveri ve fedakarlıklarla yine sahadalar. Ramazan ayı hepimiz için rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayıdır. AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları olarak bu yıl Ramazan ayında bizler de faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz” diye konuştu. Karahan, “Hemşerilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyor, Rabbimden bizi Ramazan’ın bereketine erdirmesini ve Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.