Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Afyon’daki köpek saldırısı kameralara yansıdı

Afyon’daki köpek saldırısı kameralara yansıdı
2

Afyon’daki köpek saldırısı kameralara yansıdı… Afyon’da kangal cinsi köpeğin saldırdığı bir öğretmenin kurtulmak amacıyla yaklaşık 2 metre yüksekliğinden demir kapı ve duvara tırmanması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Köpeğin saldırısında bacağından ve baldırından yaralanan öğretmen hastanede tedavi altına alındı.

Kurumsal Web Tasarım

Olay, Sandıklı ilçe merkezinde yaşandı. İlçede öğretmenlik yapan Hüseyin Kundakçı, komşularını ziyarete giden annesi ve çocuklarını almak amacıyla bir çiftliğe gitti. Çiftliğin bahçesine giren Kundakçı, kendisini görünce zincirini koparan köpeğin kendisine doğru koşarak saldırdığını fark etti. Ani bir refleks göstererek köpeğin saldırısından korunmak için önce çiftliğin 2 metre yüksekliğindeki demir kapısına daha sonra da duvara çıktı. Fakat kurtulma girişimlerinden bir sonuç alamayan Kundakçı, köpeğin ısırıklarına engel olamadı.

Kurtulma girişimleri başarısız oldu

Saldırıda bacağından ve baldırından yaralandığını belirten öğretmen Hüseyin Kundakçı, “Okuldan çıktım. Eşimi aldım, komşumuzun çiftliğinde annem ve iki çocuğum vardı onları almaya gittim. Tam çiftliğe girdiğim sırada köpeği gördüm. Köpek zincirle bağlıydı, bana doğru bağırmaya başlayınca nasıl olduysa birden zincir koptu. Ne olduğunu anlamadan üzerime gelmeye başladı. Kapıyı yakın gördüm ve kaçmaya başladım. Ancak kaçmam sonuç vermedi köpek maalesef ısırdı. Hastaneye gittim. Aşılarımı yaptırdım. Duvara çıkma sebebim ise çocuklar beni görünce dışarıya geliyorlardı. Köpeğin boşta olduğun onlara duyurmak için duvara çıktım. İki yerimden ısırdı, şuanda iyiyim” şeklinde konuştu.

Sandıklı’daki Köpek Saldırısında Yaralanan Öğretmen
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.