Dolar 32,5515
Euro 34,8962
Altın 2.426,31
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Afyon’da yolcu otobüsü kaza yaptı!

Afyon’da yolcu otobüsü kaza yaptı!
2

Afyon’da yolcu otobüsü kaza yaptı! Afyon’da yolcu otobüsü kontrolden çıkarak orta refüje girerek aydınlatma direği ve daha sonra ağaçlara çarparak ancak durabildi. 1 kişinin yaralandığı kazada yolcular büyük panik yaşandı.

Kurumsal Web Tasarım

Ağaçlara çarparak durabildi

Kaza, Sandıklı ilçesi girişinde sabah 07.00 sıralarında gerçekleşti. Öğrenilen bilgiler doğrultusunda, Alanya, Bursa seferini yapan Bünyamin A., hakimiyetindeki 34 CJB 016 plakalı yolcu otobüsü sürücünün herhangi bir sebepten dolayı direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Otobüs ardından yol ortasındaki refüje girip önce aydınlatma direğine daha sonra da ağaçlara çarparak durabildi. Kazada ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralanan şahıs kaza bölgesine gelen ambulans ile Sandıklı Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Büyük panik yaşayan yolcular ise kazanın yaşandığı bölgeye gelen bir başka otobüse bindirilerek yollarına devam etti. Kazanın ardından otobüs şoförü Bünyamin A., gözaltına alındı. Kazaya ilişkin olarak polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Afyon Haberleri
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.