Dolar 32,4979
Euro 34,9774
Altın 2.431,80
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Afyon’da uyuşturucu satıcısının enteresan yöntemi

Afyon’da uyuşturucu satıcısının enteresan yöntemi
2

Afyon’da uyuşturucu satıcısının enteresan yöntemi… Afyon’da yakalanan bir taksi sürücüsünün, uyuşturucu maddeleri şüphe çekmemek amacıyla anahtar şeklindeki hassas terazi ile tartarak sattığı tespit edildi.

Kurumsal Web Tasarım

Anahtarlık şeklinde terazi bulundu

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı için ticari taksi şoförünü bir süre takibe aldı. Uygun bir zamanı bekleyen sivil ekipler, dün akşam Emirdağ ilçesi Kacerli mahallesi Karaca sokak üzerinde ticari taksiyi durdurdu. Ticari araç sürücüsü L.G.’nin yapılan üst aramasında ceplerinde ve ticari taksinin kol dayama kısmında satışa hazır hale getirilmiş bir şekilde 5 adet alüminyum folyoya sarılmış bonzai olarak tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Yine aynı yerde ilk bakışta anahtarlık görünümünde olan ancak yapılan incelemede uyuşturucu maddeleri tartmakta kullanıldığı anlaşılan hassas terazi bulundu. Ticari taksi şoförünün evinde ise uyuşturucu maddeyi içmek için tasarlanan 5 adet cam aparat ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahsın tutuklanarak Bolvadin Cezaevine gönderildi.

Haber Afyon – Emirdağ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.