Dolar 32,5697
Euro 34,9942
Altın 2.451,49
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Afyon’da tarihi eser kaçakçısı yakalandı!

Afyon’da tarihi eser kaçakçısı yakalandı!
2

Afyon’da tarihi eser kaçakçısı yakalandı! Afyon’da elinde çok sayıda tarihi eser olan bir kişi, bunları satmak için bir müşteri aradığı esnada jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Kurumsal Web Tasarım

Afyon İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Emirdağ ilçesi Güveççi köyünde bulunan şüpheli kişi Y.K.’yı tarihi eserleri satmak isterken yakaladı. Öğrenilen bilgiler doğrultusunda, Jandarma ekipleri Y.K.’nın Dişli beldesinde tarihi eserleri satmak için bir müşteriyi aradığı yönünde istihbari bilgi aldı. Dişli beldesinde yapılan yol kontrol ve aramalar sonucunda Y.K. isimli kişi, M.Ö. isimli kişi ile araçta yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde ve araç içerisinde yapılan aramalar neticesinde; 56 sikke, 4 adet yüzük, 1 adet kolye ucu, 1 adet mühür ve 1 adet tarihi eser ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Afyon Haber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.