Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Afyon’da öldürülerek kuyuya atılmışlardı! İşte cinayetin perde arkası…

Afyon’da öldürülerek kuyuya atılmışlardı! İşte cinayetin perde arkası…
2

Afyon’da öldürülerek kuyuya atılmışlardı! İşte cinayetin perde arkası… Afyon’da 2016 yılında bir kişinin öldürülmesine ilişkin 3 kişi tutuklanmıştı. Polis ekipleri bu işlenen cinayetin peşini bırakmadı. Azmettirici olarak bir kişi daha gözaltına alındı.

Kurumsal Web Tasarım

Öğrenilen bilgiler doğrultusunda, 2016 yılında S.Y. ve H.Ç. isimli kişiler öldürülerek Şuhut ilçesinde bir kuyuya atıldı. Bu cinayete ilişkin olaraktan 4 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı. Sanıklardan F.Ç., A.T. ve Ş.G. tasarlayarak kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı. C.A. ise azmettirici olarak tutuklandı.

Cinayete ilişkin yeni detaylar

Polis ekipleri cinayet dosyasını kapatmadı. Dosya üzerinde yeniden yapılan detaylı araştırmalarda; olayın diğer azmettiricisi olarak tespit edilen şüpheli M.A. isimli şahıs 07.12.2021 günü ekipler tarafından yakalandı. Şahsın adresinde yapılan aramada dijital materyaller, 1 adet Kurusıkı tabanca, 1 adet senet defteri (İçerisinde çeşitli şahıslar adına tanzimli senetler), 1 adet laptop, 1 adet olay tarihinde ve öncesinde kullanılan telefon, 2 adet Harddisk, 2 adet Flash bellek ele geçirildi. Şüpheli M.A. gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Afyon Son Dakika
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.