Dolar 32,5893
Euro 34,7427
Altın 2.497,91
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Afyon’da motosiklet çalan kişileri polis yakaladı!

Afyon’da motosiklet çalan kişileri polis yakaladı!
2

Afyon’da motosiklet çalan kişileri polis yakaladı! Afyon’un Dinar ilçesinde pazarlık yaptıkları sırada çıkardıkları kargaşadan faydalanıp motosikleti çalan ve sipariş verdikleri 9 bin TL’lik zeytinyağının parasını ödemeyerek kaçan 2 şahıs polis ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda yakalandı.

Kurumsal Web Tasarım

9 bin liralık zeytinyağının da parasını ödemediler

Olay, Dinar ilçe merkezinde yaşandı. Öğrenilen bilgilere göre, F.A. ve E.Ö., adlı kişiler internetten verdikleri bir motosikleti almak amacıyla aracın sahibi ile telefonda görüşüp anlaştı. Motosikleti, görmek isteyen kişiler satıcıyla 4 bin 500 TL’ye pazarlık yaptıkları sırada birdenbire kargaşa çıkararak aracı çaldı. Motosikletin sahibinin şikayet etmesi üzerine detaylı bir inceleme yapan ekipler şahısların dün de Aydın’da faaliyet gösteren bir zeytinyağı üreticisinden 5 LT’lik 64 bidon olacak şekilde 320 kilo zeytinyağını 9 bin TL’ye anlaştıkları ancak gelen zeytinyağının parasını ödemeden kaçtıklarını tespit etti.

Polis şahısları yakaladı

Kişilerin kullandığı minibüsü güvenlik kamera kayıtlarından takibe alan ekipler daha sonra yaptıkları araştırmada F.A. ve E.Ö.’yü elleri ile koymuş gibi yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların çaldıkları motosiklet ve parasını ödemeden kaçtıkları zeytinyağının 5 şişesini de bulan ekipler buldukları malzemeleri sahiplerine teslim etti. Şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Afyon Dinar Olay
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.