Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Afyon’da katil zanlısı yakalandı!

Afyon’da katil zanlısı yakalandı!
2

Afyon’da katil zanlısı yakalandı! Antalya’da, alacak verecek meselesinden ötürü 28 yaşındaki şahsı 5 kurşunla öldüren katil zanlısı ile ona yardım ettiği iddia edilen kişi, Afyon’da polis kovalamacası ile yakalandı.

Kurumsal Web Tasarım

Olay, geçtiğimiz 21 Aralık tarihinde Antalya’nın Kepez ilçesinde gerçekleşti. Gelen bilgiler doğrultusunda, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde aralarında alacak verecek meselesi olduğu öne sürülen kişilerle tartışan A.E. (28) tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine karşı tarafın tabanca ile açtığı ateş sonucu 5 yerinden vuruldu. Olayın ardından görgü tanıklarının ifadeleri alan ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şahısların 03 RH 101 plakalı otomobile binerek olay bölgesinden kaçtıklarını belirledi. Daha sonra şahısların peşine düşen polis ekipleri PTS kayıtlarına göre otomobilin Afyon’un Sinanpaşa ilçesine doğru geldiğini tespit etti. Şüphelilerin kullandığı aracın peşine düşen polis ekipleri ile aracı kullanan katil zanlısı Hüseyin C., arasında kovalamaca yaşandı.

Katil zanlısı yaya olarak da kaçmaya çalıştı

Hüseyin C., belirli bir süre sonra aracı boş bir araziye bırakıp yaya olarak kaçmaya çalıştı. Ama zanlının peşini bırakmayan ekipler şüpheliyi bir süre sonra yakaladı. Hüseyin C. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cinayette kullandığı tabanca ise konulduğu poşetle bir taşın altına saklanmış bir halde bulundu. Olaya karıştığı belirlenen Hüseyin A. ise yine Sinanpaşa ilçesindeki evinde polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler işlemlerinin ardından Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine götürüldü.

Haber Afyon

Alacak verecek meselesi olduğunu söyledi

Diğer taraftan, şahısların alınan ilk ifadesinde ise şahısların birbirlerini daha önceden tanıdıkları ve aralarında alacak verecek meselesinden ötürü problem olduğu öne sürüldü. Hüseyin C.’nin olay günü kız arkadaşını almak için Antalya’ya gittiği ve Afer Ergün ile sokakta tesadüfen karşılaştıkları sırada olayın meydana geldiği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.