Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Afyon’da karbonmonoksit zehirlenmesi: 1 ölü 2 yaralı

Afyon’da karbonmonoksit zehirlenmesi: 1 ölü 2 yaralı
2

Afyon’da karbonmonoksit zehirlenmesi: 1 ölü 2 yaralı… Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından dolayı zehirlenen 3 kişilik aileden kayınpeder öldü, kayınvalide ve gelin ise hastaneye götürüldü.

Kurumsal Web Tasarım

Kayınvalide ve gelin hastaneye kaldırıldı

Zehirlenme olayı, Bolvadin ilçesine bağlı Özburun kasabası Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleşti. Gelen ve öğrenilen bilgilere göre, Şener ailesi üyelerinden belirli bir süre haber alamayan ve telefonlara cevap vermediğini fark eden yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu. İhbar edilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Bölgeye gelen ekipler eve girdikleri esnada Hasan Hüseyin Şener (74) eşi S.Ş., ve gelinleri D.Ş.’yi yerde hareketsiz bir şekilde yatarken gördü. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemeler sonucunda Hasan Hüseyin Şener’in öldüğünü, S.Ş., ve D.Ş.’nin ise bilinçlerinin kapalı bir vaziyette olduğunu ama hayatta olduklarını belirledi. Daha sonra S.Ş., ve D.Ş., ambulanslar aracılığı ile Afyonkarahisar Devler Hastanesi’ne götürüldü. Zehirlenerek yaşamını yitiren Hasan Hüseyin Şener’in cansız bedeni ise yapılan birtakım incelemelerin ardından Bolvadin Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yaşanan olay sonrası Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından inceleme başlatıldı.

Bolvadin Soba Zehirlenmesi
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.