Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Afyon’da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 3 yaralı

Afyon’da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 3 yaralı
2

Afyon’da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 3 yaralı… Afyon’un İhsaniye ilçesinde kamyonet ile minibüsün çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kurumsal Web Tasarım

Kaza, İhsaniye-Döğer karayolunda gerçekleşti. Öğrenilen bilgiler doğrultusunda Ramazan Turan kontrolündeki minibüs, Samet Aktay hakimiyetindeki canlı hayvan taşıyan kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası yoldan geçen diğer vatandaşların ihbar etmesi ile birlikte kazanın yaşandığı bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ve jandarma ekibi geldi. Çarpışma sonrası minibüs şoförü Turan araç içerisinde sıkıştı. Yaralı olay yerine gelen sağlık ekipleri ve vatandaşların çabalarıyla birlikte sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazada Turan ile beraber araç içerisinde yolcu olarak bulunan Ahmet Çırak ve diğer araç sürücüsü Aktay yaralandı. Kaza yerine gelen ambulanslar ile yaralılar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve üniversite hastanesine götürüldü.

Kazada yaralanan Çırak’ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.