Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Afyon’da eski karı koca çifte pompalı tüfekle saldırı!

Afyon’da eski karı koca çifte pompalı tüfekle saldırı!
2

Afyon’da eski karı koca çifte pompalı tüfekle saldırı! Afyonkarahisar’da eski karı koca çift arabalarına binerken bir kişi tarafından pompalı tüfek ile saldırıya uğradı. Çiftin ayrı kaldığı zaman zarfı içerisinde kadının beraber yaşadığı iddia edilen şahıs tarafından balkondan pompalı tüfekle ateş açılarak vurulduğu gelen bilgiler arasında yer alırken, silahlı saldırıyı düzenleyen kişi ise olayda kullandığı silah ile polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Kurumsal Web Tasarım

Saldırı Fatih Mahallesinde gerçekleşti

Silahlı saldırı, şehir merkezinde bulunan Fatih Mahallesi, Filistin Caddesi taraflarında gerçekleşti. Öğrenilen ve gelen bilgiler doğrultusunda, Elif E., belirli bir süre önce Muhammet Ali Ö., isimli şahıs ile ayrıldı. Çift daha sonra bir araya gelmek için görüşerek anlaşma yaptı. Ancak çiftin ayrı kaldığı zaman içerisinde Elif E., öne sürülen bilgilere göre Cemil A., adlı kişi ile birliktelik yaşadı. Bu durumu öğrenen eski koca Muhammet Ali Ö., bunu kabullenemeyerek, eski eşi Elif E.’yi de yanına alarak Cemil A., adlı kişi ile görüşmeye gitti. Belirli bir süre görüşen taraflar arasında kavga çıktı. Muhammet Ali Ö. ve Elif E., çıkan kavga sonrası evden ayrılarak 03 UL 452 plakalı hafif ticari araca binmek üzereyken iddiaya göre, Cemil A., evinin balkonuna çıkarak çiftin üzerine pompalı tüfek ile ateş etti. Açılan ateşte Elif E. ve Muhammet Ali Ö., vuruldu. Çevrede bulunan vatandaşların ihbar etmesi ile birlikte saldırı bölgesine gelen ambulanslar ile yaralılar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile üniversite hastanesine götürüldü.

Şüpheli şahıs yakalandı!

Yaşanan saldırı sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Bölgeye gelen ekipler olayın şüphelisi olan Cemil A.’yı saldırıda kullanmış olduğu pompalı tüfek ile birlikte gözaltına aldı. Polis ekipleri daha sonra bölgede detaylı bir inceleme ve çalışma yaptı.

Saldırıda yaralanan Muhammet Ali Ö.’nün sağlık durumunun iyi olduğu ancak Elif E.’nin ise durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay sonrası polis ekipleri tarafından başlatılan inceleme sürüyor.

Afyon Fatih Mahallesi Silahlı Saldırı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.