Dolar 32,4524
Euro 34,7527
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Afyon’da en çok hangi suçlar arttı?

Afyon’da en çok hangi suçlar arttı?
2

Afyon’da en çok hangi suçlar arttı? Afyon İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, Afyon’un 2021 yılı suç işlenme oranlarını vurgulayarak, “Asayiş olaylarında Türkiye geneline bakacak olursak, mala karşı işlenen suçları ve dolandırıcılık olaylarında özellikle internet üzerinden dolandırıcılık bu yıl büyük artış gösterdi, ancak yakalama ve olay aydınlatmalarında da müthiş bir artış var” ifadelerini kullandı.

Kurumsal Web Tasarım

Şehrin farklı yerlerinde uygulama noktası var

Temiz, yılbaşı tedbirleri kapsamında şehrin farklı bölgelerinde oluşturulan uygulama noktalarında görev yapan meslektaşlarını ziyaret etti ve onların yeni yıllarını tebrik etti. Ziyaretlerinden sonra gazetecilerin kendisine soru yöneltmesi üzerine açıklamalarda bulunan Temiz, vatandaşların huzurlu bir yılbaşı geçirmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi. Temiz, “Vatandaşların yeni yıla huzurlu girmeleri için tedbirlerimiz dün öğlen itibari ile başladı. Yaklaşık bin 400 görevlimiz, 258 resmi ekibimiz var. Şehrin farklı noktalarında uygulama noktalarımız var. Şuana kadar yansıyan olumsuz ya da büyük bir olayımız yok, şimdilik sakin geçiyor. İlerleyen saatlerde de inşallah vatandaşlarımız huzur ve güven içinde yeni yıla girerler. Umarım 2022 yılını huzur ve refah içerisinde karşılar, mutlu bir yıl geçiririz” şeklinde konuştu.

Afyon İl Emniyet Müdürü Ali Temiz

Afyonkarahisar olarak gayet iyi durumdayız

Daha sonra bir gazetecinin ‘Afyonkarahisar’da 2021 yılı suç işleme oranlarına bakıldığı zaman önceki yıllara göre nasıl geçti?’ sorusuna yanıt vererek şu ifadeleri kullandı:
81 ilin katılımıyla Ankara’da bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda 2021 yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı. Afyonkarahisar olarak gayet iyi durumdayız. Asayiş olaylarında Türkiye geneline bakacak olursak, mala karşı işlenen suçları ve dolandırıcılık olaylarında özellikle internet üzerinden dolandırıcılık bu yıl büyük artış gösterdi. O konularda bir artış var. Ancak yakalama ve olay aydınlatmalarında da müthiş bir artış var. Afyonkarahisar geneline baktığımızda iyi durumdayız, ciddi anlamda büyük bir sıkıntımız yok, iyi bir sene geçirdik diyebiliriz.

Afyon Haberleri
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.