Dolar 32,3627
Euro 34,9648
Altın 2.326,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Afyon’da bir öğretmenin cesedi göletten çıkarıldı

Afyon’da bir öğretmenin cesedi göletten çıkarıldı
2

Afyon’da bir öğretmenin cesedi göletten çıkarıldı… Afyon’da arkasında bir not bırakıp ardından ortadan kaybolan bir öğretmenin cansız bedeni, Senir Göleti’nde bulundu. Yapılan incelemelere ve tespitlere göre öğretmenin intihar etmiş olabileceği iddia edildi.

Kurumsal Web Tasarım

Afyon’da ailesine bir not bırakıp daha sonrasında ortadan kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan öğretmen Muhammed Yardımcı’nın vefat haberi yakınlarını yasa boğdu. Yardımcı’nın cesedi Ortapınar köyü civarındaki Senir Göleti’nde bulundu. Öğretmenin yapılan intihar ettiği şüphesi üzerinde duruldu.

Öğretmene ulaşamayan ailesi telaşlandı

Dün akşam üzeri ailesine not bırakıp evden ayrılan Muhammed Yardımcı’dan haber alamayan ailesi bu durumu 112 Acil ekiplerine bildirdi. İhbar edilmesi ile birlikte Yardımcı’yı bulmak için çalışma başlatıldı.

İntihar ettiği düşünülüyor

Göletten çıkarılan Yardımcı’nın cansız bedeni otopsi yapılmak için Afyon Devlet Hastanesi Morguna götürüldü. Yapılan ilk değerlendirmelerde Yardımcı’nın intihar etmiş olabileceği düşünülüyor. Yardımcı’nın uzun bir süredir öğretmen olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.