Dolar 32,3824
Euro 34,7071
Altın 2.398,05
BİST 10.208,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 10°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Afyon’da bir lokantada tüp patladı

Afyon’da bir lokantada tüp patladı
2

Afyon’da bir lokantada tüp patladı… Afyonkarahisar’da bir lokantada yangın tüpünün patlaması sonucu dükkan sahibi yaralandı. 6 kişi çorba içtiği esnada yaşanan patlamada dükkanın için savaş alanına dönerken, dükkan sahibinin soğukkanlı müdahalesi ile olay hafif atlatıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Müşteriler can havliyle kendilerini dışarıya attı

Olay, Fakipaşa Mahallesi’ndeki bir lokantada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahsen Sarı’ya ait lokantada sabah erken saatlerde meydana geldi. İçeride 6 kişinin yemek yediği esnada yangın tüpü henüz belirlenemeyen sebepten ötürü patladı. Patlamada içerdeki müşteriler kendisini can havliyle dışarı atarken, dükkan sahibi Ahsen Sarı ise soğukkanlı bir şekilde olaya müdahale ederek patlayan tüpü hemen dışarı attı. Sarı’nın müdahalesi ile içerdeki LPG yüklü tüpler patlamazken birisinde yaşanan sızıntıdan dolayı küçük bir yangın meydana geldiği belirtildi. Büyük paniğin yaşandığı olayda Sarı elinden hafif şekilde yaralanırken, müşterilere ise bir şey olmadı. Patlamanın hemen ardından vatandaşlar tarafından çekilen videolarda masaların üzerinde dağınıklık ve yemeklerin yere dökülmesi ise patlamanın şiddetini gözler önüne serdi.

Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği olayın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Afyon’da Tüp Patlaması
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.