Dolar 32,5827
Euro 35,0155
Altın 2.461,48
BİST 9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Afyon’da bir kız çocuğuna taciz eden şahıs tutuklandı

Afyon’da bir kız çocuğuna taciz eden şahıs tutuklandı
2

Afyon’da bir kız çocuğuna taciz eden şahıs tutuklandı… 11 yaşındaki kız çocuğuna, duvarlarını boyamak amacıyla gittiği evin merdiven boşluğunda taciz eden, apartmanda bulunan ve diğer inşaat ustaları tarafından darp edilerek polise teslim edilen şüpheli tutuklandı.

Kurumsal Web Tasarım

Tekrar gözaltına alınarak tutuklandı

Olay, Afyon şehir merkezinde bir apartmanda gerçekleşmişti. Öne sürülen bir iddiaya göre, evli ve 3 çocuk babası olan H.K. (36) isimli şahıs, içini boyamak amacıyla gittiği bir dairenin merdiven boşluğunda 11 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulundu. Kız çocuğu çığlık attı. Çığlığı duyan ve toplanan apartman sakinleri ve binadaki diğer inşaat ustaları ve çalışanları duruma müdahale etti. Şahıs vatandaşlar tarafından darp edildi. Ardından vatandaşlar şahsı cep telefonu ile videoya çekerek polise teslim etti. Daha önce de evli bir kadına tacizde bulunduğu ve ayrıca ikamet ettiği Çayırbağ kasabasında bir eve girerken yakalandığı iddia edilen H.K., serbest bırakılmasının ardından soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından tekrar gözaltına alındı.

Afyon Haber

Şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.