Dolar 32,5948
Euro 34,7845
Altın 2.497,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Afyon’da bir kişi tüfek ile kazara akrabalarını vurdu: 2 yaralı

Afyon’da bir kişi tüfek ile kazara akrabalarını vurdu: 2 yaralı
2

Afyon’da bir kişi tüfek ile kazara akrabalarını vurdu: 2 yaralı… Afyon’da aynı aile üyelerinden 3 kişi kendi aralarında alkol aldıkları sırada herhangi bir sebepten ötürü kavga etmeye başladı. Kavganın yaşandığı bölgeye sonradan gelen bir başka aile üyesi ise karanlıkta kavga edenlerin kim olduğunu anlayamayınca inanılması güç bir şey yapıp akrabalarının üzerine tüfekle ateş etti. Saçmaların isabet ettiği iki kişi yaraladı.

Kurumsal Web Tasarım

Başkaları ile kavga ettiğini düşündü

Olay, Bolvadin ilçesi Erkmen Mahallesi’nde gerçekleşti. Gelen bilgiler doğrultusunda, mahalledeki bir parkta H.A., B.A. ve A.A., isimli aile bireyleri birlikte alkol almaya başladı. Ardından aile üyeleri arasında herhangi bir sebepten dolayı tartışma başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya döndü. Belirli bir süre sonra kavga bölgesine gelen bir başka aile üyesi Z.A., ise yakınlarının başkaları ile kavga ettiğini zannederek pompalı tüfekle 4 el ateş açtı. Açılan ateşte saçmaların isabet ettiği B.A. ve A.A., yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbar etmesi ile birlikte kavganın meydana geldiği bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi geldi. Olay yaşandığı yere gelen sağlık ekipleri yaralanan B.A. ile A.A.’yı ambulanslar ile Bolvadin Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Gözaltına alındı

Olay yerine gelen polis ekipleri ise pompalı tüfeği ateşleyerek kazara akrabalarını vuran Z.A.’yı olayda kullandığı tüfek ile birlikte gözaltına aldı. Bölgede polis ekipleri tarafından detaylı bir inceleme yapıldı. Polis tarafından başlatılan inceleme devam ediyor. Tüfekle vurularak yaralanan B.A. ile A.A.’nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haberler Afyon – Bolvadin
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.