Dolar 32,3785
Euro 34,7265
Altın 2.431,24
BİST 10.037,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C

Uluçay’dan Mareşal Mahallesi sakinlerine müjde

Uluçay’dan Mareşal Mahallesi sakinlerine müjde
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde mahalle sakini kadınlarla buluştu. Burada konuşan Uluçay mahalle sakinlerine müjde vererek, mahallede diş hekimliği hizmetinin başlayacağını duyurdu.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde mahalle sakini kadınlarla buluştu. Programda Uluçay’a il başkan yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

Uluçay’dan müjde; Diş hekimliği hizmeti başlıyor

‘Kadınlarla Büyük Afyonkarahisar Yolunda’ programı kapsamında kadınlara projelerini anlatan Uluçay, “Yeni dönemde gerçekleştireceğimiz yatırımlarımızın  %50 – %53’lük kısmını kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik projelere ayırdık. Bu projeler arasında büyük mahallelerimiz başta olmak üzere tüm mahallelerimize aile yaşam merkezleri inşaa edeceğiz. Bu merkezler içerisinde konferans, toplantı, sporsal aktivite, sosyal aktivite yapılabilecek ve hukuki danışmanlık hizmetlerini de barındıracak. Burada bir müjdeyi de siz kıymetli mahalle sakinlerimize duyurmak istiyorum; Mareşal Fevzi Çakmak Mahallemizde sizlerin talebi üzerine diş hekimliği hizmeti verilmeye başlanacak. Sağlık ocağının üst katında verilecek olan diş hekimliği hizmeti mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Uluçay sözlerine şöyle devam etti; Hizmet odaklı çalışma anlayışımızla önceki dönemlerde yapılan yatırımları daha da güçlendirerek güzelleştireceğiz. AK Parti ile özdeşleşen sosyal belediyecilikte yeni bir dönemi daha hep birlikte başlatacağız. Güçlü, etkili ve yetkin, çok yönlü ve donanımlı, diri ve derinlikli hizmet odağımızla yapılan bugüne kadar gerçekleştirilen tüm yatırımları koruyacak üstüne de daha iyilerini koyacağız. Biz her zaman söylediğimiz gibi kadim şehrimiz Afyonkarahisar’ı birlikte yöneteceğiz.

Mahalle sakini kadınların yoğun katılımı ile gerçekleşen ‘Kadınlarla Büyük Afyonkarahisar Yolunda’ programı soru cevap şekilde devam etti. Talepleri not alan Uluçay katılımları için kadınlara teşekkür etti.

Uluçay, programın ardından Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Kadın Kültür Evi’nin birimlerini ziyaret ederek kurum sorumlusu Hilal Büyükben’den bilgi aldı.