Dolar 32,5576
Euro 34,8984
Altın 2.434,51
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Afyon’da bir kişi silahlı saldırı sonucu öldü

Afyon’da bir kişi silahlı saldırı sonucu öldü
2

Afyon’da bir kişi silahlı saldırı sonucu öldü… Afyonkarahisar’da namaz kıldıktan hemen sonra camiden çıkıp bankta oturarak istirahat eden 76 yaşındaki yaşlı adam uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Önce küfür etti sonra vurdu

Silahlı saldırı, Çay ilçesi Orhaniye köyünde gerçekleşti. Gelen ve öğrenilen bilgiler doğrultusunda, Ramazan Ayvalı (76) adlı vatandaş ikindi namazını eda ettikten sonra camiden çıkarak banka oturup dinlenmek istedi. Bankta arkadaşları ile belirli bir süre sohbet eden Ayvalı’nın yanına gelen Ali A. (61) öne sürülen bilgilere göre önce küfür etti, daha sonra yanında getirdiği av tüfeği ile ateş açtı. Açılan ateşte göğsünden vurulan Ayvalı kanlar içinde yere yığıldı. Ayvalı’yı vuran Ali A., daha sonra saldırı bölgesinden kaçarken, çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi ile Ayvalı olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Çay Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaşlı adam yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan Ali A. ise bölgeye gelen jandarma ekipleri tarafından Orhaniye köyünde yakalandı. Olaya ilişkin inceleme devam ediyor.

Orhaniye Köyü Haber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.