Dolar 32,2501
Euro 34,8097
Altın 2.429,40
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 18°C
Az Bulutlu
Afyon
18°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Afyon’da angus taşıyan tır devrildi

Afyon’da angus taşıyan tır devrildi
2

Afyon’da angus taşıyan tır devrildi… Afyon-Konya karayolunda buzlanma sebebiyle yoldan çıkan angus yüklü tır devrildi. Bir angusun telef olduğu, bir angusun ise yaralandığı kazada karayolu üzerinde dağılan 18 angusu ise polis ve jandarma ekipleri hayvan sahipleriyle toparlayarak yol kenarına çıkardı.

Kurumsal Web Tasarım

Bir angus telef oldu

Afyonkarahisar-Konya karayolunun 20 kilometrelik bölümünde meydana gelen buzlanma ve kazalar sebebiyle yol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Yolda 2 saatten fazladır ulaşım sağlanamıyor. Buzlanan yol kazalara adeta davetiye çıkardı. Karayolunda, dorsesine yüklü olan 20 angusla Afyon istikametine doğru gelen Hasan Çiğay yönetiminde bulunan 63 AAB 588 plakalı tır kontrolden çıkarak yol ortasındaki refüje doğru devrildi. Kazada anguslar dorseden yola doğru saçılırken, hayvanlardan birisi ise telef oldu. Kaza esnasında yaralanan bir angus hareketsiz bir şekilde düştüğü yerde kaldı. Dorseden düşen 18 angus ise karayolunun farklı bölgelerine dağıldı. Hayvan sahiplerinin bölgeye gelmesi ile etrafa dağılan anguslar polis ve jandarma ekiplerinin çabaları sonucunda toplandı. Hayvanlar daha sonra başka bir araç gelinceye kadar güvenlik amacı ile yol kenarındaki tarım arazisinde toplanarak bekletildi.

Kazaya ilişkin olarak polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Afyon Tır Kazası
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.