Dolar 32,5174
Euro 34,9344
Altın 2.435,08
BİST 9.794,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Afyon’da 2 tır ve 1 kamyonet kaza yaptı: 1 yaralı

Afyon’da 2 tır ve 1 kamyonet kaza yaptı: 1 yaralı
2

Afyon’da 2 tır ve 1 kamyonet kaza yaptı: 1 yaralı… Afyon’un Bolvadin ilçesinde 2 tır ve bir kamyonetin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazadan ötürü karayolunun bir yönü yaklaşık olarak 1 saat kadar ulaşıma kapalı kaldı.

Kurumsal Web Tasarım

Gizli buzlanma kazayı beraberinde getirdi

Trafik kazası, Bolvadin-Emirdağ karayolu üzerinde Otogar Kavşağı’nda gerçekleşti. Öğrenilen ve gelen bilgiler doğrultusunda, Emirdağ tarafına doğru hareket halinde bulunan H.K., hakimiyetinde bulunan 47 ABM 294 plakalı tır sürücüsünün kar ve gizli buzlanmadan ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaydı. Kayan tır yol kenarında bulunan kaldırıma çarparak durabildi. Bu esnada arkadan gelen C.K.’nın yönetimindeki 03 EY 213 plakalı kamyonet kayan tırın dorsesine çarptı.

Arkadan gelen 42 BU 597 plakalı tır sürücüsü ise kazayı görünce araçlara çarpmamak amacıyla manevra yapınca kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarım arazisine girerek durabildi.

Sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı

Kaza sonrası bölgeye Bolvadin İlçe Jandarma ve Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü ile itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Kazada tırın dorsesine çarpan kamyonetin sürücüsü C.K., sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkarıldı. C.K., ardından ambulans ile Bolvadin Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kaza sonrası jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Afyon Kaza Haberleri
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.