Dolar 32,5710
Euro 35,0102
Altın 2.428,15
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Afyon Gazlıgöl’de silahlı çatışma!

Afyon Gazlıgöl’de silahlı çatışma!
2

Afyon Gazlıgöl’de silahlı çatışma! Afyon’un İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesinde bir tesis çalışanı ile müşteri arasında silahlı kavga çıktı.

Kurumsal Web Tasarım

Olay, Gazlıgöl’de meydana geldi. Bir termal işletmede çalışan Y.T.M. ile tesise müşteri olarak gelen Y.Ü., U.Ç., F.A. ve A.G. isimli şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Y.Ü. ve UÇ. isimli şahıslar silahla iki el ateş ederek, olay yerinden otomobil ile uzaklaştı.

Şüpheliler yakalandı

Şüpheliler, tartışmanın meydana geldiği gün, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince araç içinde yapılan aramada; (59) gr. metamfetamin uyuşturucu madde. (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, (2) adet 9 mm. kurusıkıdan bozma tabanca, (2) adet tabanca şarjörü, (5) adet 9 mm. tabanca fişeği ele geçirildi.

1 kişi tutuklandı

Meydana gelen olay ile ilgili olarak A.G. serbest bırakıldı. Y.Ü. ve UÇ. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken F.A. isimli şahıs tutuklandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.