Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 21°C

Afyon Dinar’da TIR, öğrenci servisini biçti: 5 yaralı

Afyon Dinar’da TIR, öğrenci servisini biçti: 5 yaralı
2

Afyon Dinar’da TIR, öğrenci servisini biçti: 5 yaralı… Afyon’un Dinar ilçesinde, kurallara uymayan bir TIR, minibüse çarptı. Savrulan minibüs ise yanında bulunan başka bir araca çarptı.

Kurumsal Web Tasarım

Olay, saat 18.25 civarında Denizli-Antalya karayolunda meydana geldi. Z.T kontrolünde bulunan bir TIR, Y.Y.’nin kullandığı öğrenci servis minibüsüne çarptı. Kontrolden çıkarak savrulan servis minibüsü ise yanında bulunan F.K. hakimiyetinde olan bir otomobile çarptı. Kazaya karışan TIR ise 600 metre ilerledikten sonra ancak durabildi.

TIR sürücüsü göz altına alındı

İhbar edilmesi üzerine, olay bölgesine çok sayıda 112 Acil Servis ekipleri, itfaiye ve polis geldi. Gerçekleşen kazada, F.K ve aracında bulunda 3 kişi yaralandı. Yaralanan vatandaşlar ambulanslar aracılığıyla Dinar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralanan TIR şoförü, tedavi edildikten sonra polis ekiplerince göz altına alındı.

Dinar Trafik Kazası
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.