Dolar 32,5346
Euro 34,9863
Altın 2.440,42
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Afyon Çıkrık’ta Lezzetin Adresi Kartaloğulları Yemek Salonu

Afyon Çıkrık’ta Lezzetin Adresi Kartaloğulları Yemek Salonu
2

Afyon Çıkrık’ta Lezzetin Adresi Kartaloğulları Yemek Salonu… Afyonkarahisar merkeze bağlı Çıkrık Kasabası’nda Matyar kardeşlerin işlettiği Kartaloğulları Yemek Salonu, et ve et ürünlerini pişirerek müşterilerine sunuyor. Ayrıca isteyen vatandaşlar buradan et ve et ürünlerinin tamamını alabilir.

Kurumsal Web Tasarım

Matyar: Özenle kendimiz yetiştiriyoruz

İşletme sahiplerinden Faruk Matyar şu ifadeleri kullandı: ”Biz büyükbaş hayvanlarımızı özenle kendimiz yetiştiriyoruz. Veteriner hekim kontrolünde kesimi yapılan büyükbaş hayvanlarımızın etlerini kendimiz pişirip, müşterilerimize sunuyoruz. Bizim için her şeyden önemlisi temizlik. Hijyen koşullarının tamamına uyarak, yemeklerimizi müşterilerimize servis ediyoruz. Kendimiz yetiştirip kendimiz pişirip müşterilerimize sunuyoruz. Lezzetin adresi burası.

Favorisi Yaprak Pirzola

İşletmenin en sevilen ve en çok tercih edilen yemeklerinden birisi olan yaprak pirzola, salonun kendine has pişirme yöntemi ile sunuluyor. Salonda yaprak pirzola, sucuk, ciğer, kavurma, adana kebap ve urfa kebap çeşitleri bulunmaktadır.

Adres: Afyon Çıkrık Kasabası Belediye Binası karşısı

İletişim: 05382312783 – 05359711427

Ömer Matyar
Baki Matyar
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.