Dolar 32,5608
Euro 34,8287
Altın 2.417,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 26°C

Afyon Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Afyon Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti
2

Afyon Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti… Afyon Belediyesi Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek başkanlığında yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet Zeybek Başkanlığında bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başladı. Toplantı öncesi koronavirüs tedbirleri dolayısıyla maske, dezenfekte ve sosyal mesafe kurallarına riayet edildi.

Toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulunan Mehmet Zeybek, normalleşme ve aşı sürecini ele alarak vatandaşlarımızın rehavete kapılmamaları konusunda uyarıda bulundu. Zeybek, “1Temmuz itibari ile serbestleşiyoruz, iş yerleri saat 24’e kadar açık olabilecekken sokağa çıkma yasakları da kaldırıldı. Ancak eski günlere hemen dönmek, rehavete kapılmak risk oluşturuyor. Aşılama 18 yaş altına düştü, çok şükür ülkemizin üçte ikisi aşılandı. Afyonkarahisar’da da ciddi bir aşı stoku yapıldı ve köylere kadar gidilerek; aynı zamanda da Zafer Meydanı’mızda da aşılama yapılabiliyor. Aşı çalışmaları devam ederken bir yandan da varyant tehlikesi de sürüyor. İnşallah bu varyant daha fazla kişiye bulaşmadan ‘Korona virüsten kurtuluruz’ diye ümit ediyoruz. Bizlerin belirli bir süre daha maske mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmesinde fayda var. Belediye meclisimizi de pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştiriyoruz. Meclisimizde alacağımız kararların, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. Belediye Başkanımız Zeybek’in konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek meclis üyelerinin oyları ile karara bağlandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.