Dolar 32,2620
Euro 34,7145
Altın 2.396,86
BİST 10.282,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 16°C

Afet bölgesine amatör spor desteği

Afet bölgesine amatör spor desteği
2

Kumluca Toptaş Spor Kulübü tarafından deprem bölgesine üçüncü kez yardım götürüldü.

Kurumsal Web Tasarım

ANTALYA (İGFA) – Toptaş Spor yönetim kurulu üyesi avukat Yavuz Koçaslan, deprem bölgesine gönderilen yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada amatör spor kulübü olarak, daha önce de deprem bölgesine iki defa yardım götürdüklerini son yardımları da deprem bölgesindeki depremzedelere ulaştırdıklarını söyledi.

Bölgeye iki kez yardım götüren Toptaş Spor Kulübü yönetimi, bir kez daha Hatay’a içerisinde gıda, battaniye, giyecek, sebze ve meyveden oluşan yardımlarını ulaştırdı.

Yardımların hayırseverler ve üyeler tarafından kendilerine ulaştırıldığını ifade eden Koçaslan, “Amatör spor kulübümüz olarak daha öncede iki defa deprem bölgesine farklı yardımlar ulaştırdık. Hatay’a götürdüğümüz son yardımların içerinde 150 adet gıda kolisi, 200 aileye sebze ve meyve yardımı, 100 battaniye, giyecek ve bir miktar nakit para bulunuyordu. Yardımlarımızı bizzat afete maruz kalan vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bu yardımları ulaştırmamızda bizlere destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Avukat Koçaslan, bu gibi büyük bir afetin altından ancak el birliği ile kalkılabileceğini belirterek, kulüp yönetimi olarak bundan sonra da afet bölgesine yardımları devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.