Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

AFAD ve Meteoroloji’den ‘kuvvetli’ uyarı!

AFAD ve Meteoroloji’den ‘kuvvetli’ uyarı!
2

Meteoroloji, kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulunarak dikkatli olunmasını istedi. AFAD da deprem bölgesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Kurumsal Web Tasarım

ANKARA (İGFA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz ile Eskişehir ve Ankara çevrelerinde yerel kuvvetli yağışa beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzlulara karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Günlük hava raporunu yayımlayan Meteoroloji, genellikle yağmur ve sağanak, batı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların, Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz. Ankara ve Eskişehir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edildiğini duyurdu.

TOZ TAŞINIMI VE ÇIĞ TEHLİKESİ RİSKİ

Gece ve sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiği Pazar günü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin edildiği, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunduğu kaydedildi.

AFAD’DAN DOĞU VE GÜNEYDOĞU İÇİN KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI

Öte yandan AFAD Başkanlığı da, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini bildirerek, deprem bölgesindeki vatandaşların karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı tedbirli olunması gerektiğini duyurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.