Dolar 32,6064
Euro 34,8200
Altın 2.513,44
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

“Tarkan taklidinden biraz utanıyorum”

“Tarkan taklidinden biraz utanıyorum”
2

Dayı Şov dört haftalık aranın ardından sevenleriyle yeniden buluştu. Melikşah Altuntaş ve Bengi Apak’ın konuk olduğu yepyeni bölüm, keyifli atışmalara sahne oldu. Altuntaş, sevilen “Maskeli” karakterini Dayı ile birlikte canlandırarak Ayak İşleri, Pera Palas’ta Gece Yarısı ve öyküsünü yazdığı Biz Böyleyiz de dahil farklı yapımları kendi tarzında “yorumladı”. Bengi Apak, Dayı’nın ricası üzerine, eşi Sarp Apak’ı canlı yayında arayarak Dayı Şov’a konuk olarak çağırdı.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA)- Dayı Şov ekranlara geri döndü. Özlenen eğlence, Melikşah Altuntaş ve Bengi Apak’ın konuk olduğu bölümle kaldığı yerden tekrar başladı. 

Dayı’nın ne iş yaptığıyla ilgili sorusu üzerine Melikşah Altuntaş, “Bir 10-15 yıl sinema yazarlığı yaptım. Hiçbiriniz okumadığınız için çok sıkıldım” dedi. Sözlerini, “Sinema konuşmaya biraz ara verdim. Bana da kafa tatili gibi oldu. Fikrim sorulmadığı sürece konuşmama kararı aldım” şeklinde sürdürdü. 

“O DÖNEM HEPİMİZİN ÖLECEĞİNİ SANIYORDUM”

Pandemi döneminde Bartu Küçükçağlayan ile başladıkları ve kitlelere ulaşan “Mücbir Sebepler” programıyla ilgili, “Öylesine başladı, aklımıza geldiği gibi yaptık. O dönem hepimiz öleceğimizi sanıyorduk. Baktık pandemi uzadı, yine evdeyiz, sıkılıyoruz; bir şekilde devam ettik” ifadelerini kullandı. Altuntaş, “Canlı yayın saçmasapan bir şey. Bartu’yla Facetime yapıyormuşuz gibi bir illüzyona kapılarak devam ettik. Yoksa delirirsin. İlk linçimizde anladım; canlı yayında her şeyi söylemememiz gerekiyormuş” dedi.

GAİN’de yayınlanan yılbaşı programındaki Tarkan taklidi sebebiyle biraz utandığını dile getiren Altuntaş, arkadaşı ve yapımcı Caner Özyurtlu’nun bunu kendisine şaka yollu olarak sürekli hatırlattığını söyledi. 

“BEN ÜNLÜ YAKINIYIM”

Sosyal medyada “Bengi Abi” olarak tanınan ve daha önceleri Twitter fenomeni olan Bengi Apak, Dayı’nın o mecrayı neden bıraktığını sorması üzerine, “Ben ünlü yakınıyım. Sarp Apak var. Anonimdi benim hesabım. Bir süre sonra ortaya çıkacaktı kim olduğum, kapadım” dedi.

Dayı’nın eski şakalarını yaşatmaya çalışmasıyla ilgili sorusuna, “Bunu denedim. Şakaya sıkışırsam, mail’ımdan eski tweet’lerime ulaşabilir miyim diye baktım. Şakaya sıkışmadım. Aşağı yukarı aynı minvalde gidiyor zaten” yanıtını verdi.

“GÜNDEN BİR BEKLENTİM YOK”

Bengi Apak, Instagram’da attığı olumsuz story’lerle ilgili ise, “Evden çıktığım andan itibaren eve dönmeyi bekliyorum. Günden bir beklentim yok. Ekstra güzel bir şey olursa memnun oluyorum, ama baktık kötü ilerliyor her şey, tamam bekliyordum zaten diyorum” yorumunu yaptı.

Melikşah Altuntaş’ın çok sevilen “Maskeli” karakterini canlandırması ise programın en eğlenceli dakikalarındandı. Dayı da izleyenleri güldüren kedi maskesiyle Altuntaş’a eşlik etti. Maskeli’nin sözünü sakınmayan tarzıyla yorumladığı filmler içerisinde, çoğu Altuntaş’ın tanıdıklarının işleri olan Ayak İşleri, Masumlar Apartmanı, Pera Palas’ta Gece Yarısı, Kaderimin Oyunu gibi yapımlar ile öyküsünü kendi yazdığı sinema filmi Biz Böyleyiz de vardı. 

SARP APAK CANLI YAYINDA

Dayı, “Bu hafta ünlü yakınlarını ağırladık, haftaya gerçek ünlü konuk lazım” diyerek, Bengi Apak’tan eşi Sarp Apak’ı programa konuk olmaya ikna etmesini rica etti. Bunun üzerine Bengi Apak, canlı yayında eşini arayarak hoparlöre aldı. Böylece sohbete Sarp Apak da katılmış oldu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.