Dolar 32,3722
Euro 34,7418
Altın 2.394,19
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 20°C

“Çalışma arkadaşlarımıza en iyi şartları sunmaya gayret ediyoruz”

“Çalışma arkadaşlarımıza en iyi şartları sunmaya gayret ediyoruz”
2

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikasının Sakarya Şube Başkanlığı 7.Olağan Genel Kurul toplantısına katılan Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerle yaptığımız istişarelerden sonra devletimizin yaptığı zamlar oranlarından çalışanlarımız için zamlar yaptık. Sosyal denge ve iyileştirme çalışmaları yürüttük. Her zaman için imkânlarımızın müsaade ettiği ölçüde en makul iyileştirmeleri yapmaya gayret ettik ve gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikasının Sakarya Şube Başkanlığı 7 Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.

Büyükşehir Belediyesi olarak tüm STK’larla uyumlu çalıştıklarını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Biz yaratılmış olan her ne varsa hepsini Yaradan’dan ötürü severiz. Kendimiz için istediğimiz her ne varsa onu kardeşlerimiz için de istemedikçe arzularımıza ulaşamayacağımızı düşünürüz. Tarihimiz, insanlığın zirve noktalarından sayılabilecek bu diğerkâmlığın örneklerinin tarihidir. Kamusal alan söz konusu olduğunda bu geleneğin modern dünyadaki temsilcileri ise sizler yani sendika, STK ve vakıf temsilcileridir. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerle ve şehrimizdeki tüm vakıf ve STK’larla yakaladığımız uyumlu çalışma sisteminden çok memnun olduğumuzu bir kere daha dile getirmek isterim. Sakarya ve Sakaryalılar için hizmet eden, bu uğurda gayret gösteren tüm
çalışmaların ve kurumların en büyük destekçisi Sakarya Büyükşehir Belediyesi olmuştur ve olmaya da devam edecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.