Dolar 32,5646
Euro 34,8782
Altın 2.431,80
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

‘Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali’ hız kesmeden devam ediyor

‘Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali’ hız kesmeden devam ediyor
2

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından bu sene 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali’, her akşam tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA)- 10 Mart Perşembe günü perdelerini açan ve sanatseverler tarafından yoğun ilgiyle takip edilen festivalin 19 ve 20 Mart’taki konuğu Kosova’dan “Artpolis-Sanat ve Topluluk Merkezi ” yapmı ‘Totem&Tabu’ olacak.

Zana Hoxha’nın yazdığı ve Robert Nuha’nın yönettiği oyun, Ahmet Vefik Paşa Sahnesinde saat
20.00’de izlenebilecek. Özenle hazırlanmış hüzünlü ve ezici hikayelerin yaşamın çeşitli biçimlerde bize meydan okunduğunu ve ona renk verebilecek olanın da biz olduğumuzu hatırlatan oyunun kostüm tasarımı Yllka Brada’ya, müzikleri Alzan Gashi’ye ait.

Festival, ‘Totem&Tabu’ oyunun ardından Bulgaristan-Kuzey Makedonya’dan Spam Stüdyosu ve Golden Elec Tiyatrosu ortak yapımı ‘Şapka, Çikolata ve Başka Şeyler’ adlı oyunla devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.