Dolar 32,5653
Euro 34,9616
Altın 2.447,40
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

İBB’den Niğde’ye bot ve mont yardımı

İBB’den Niğde’ye bot ve mont yardımı
2

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Niğde’deki dar gelirli çocuklar için bot ve mont desteğinde bulundu. Niğde’deki bin 700 öğrenciye bot ve mont yardımı ulaştıran İBB adına Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık Niğde’de ziyaretlerde bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA)- İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına yardımları ilimize ulaştırma adına görev alan Yavuz Saltık ve ekibine, CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem ve partililer eşlik etti.

İBB adına ihtiyaç sahibi çocuklara yardım için ilimizi ziyaret eden belediye görevlileri, Kemerhisar Belediyesi, Niğde Muhtarlar Derneği, Bor Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Karatlı ve Hacıbeyli köylerini ziyaret ettiler.

Niğde Muhtarlar Derneğine üye muhtarları da ziyaret eden İBB Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık, “Yerel kamunun denetçisi olan muhtarlarımızın mahalle ve şehirlerde dayanışma olgusunun yaratılmasında önemi büyük… Bizler de halkın onayıyla oluşmuş, demokrasinin yereldeki en önemli temsilcileri olan muhtarları Niğde’de ziyaret ederek onların çalışmalarını ve sorunlarını dinledik, kıymetli muhtarlarımıza Ekrem başkanımızın selamlarını ilettik. Bu güzel şehirde büyük fedakârlık ve çaba gösterip, gecesini gündüzüne katarak halkın her derdine koşan Niğde’deki muhtarlarımızı görmekten dolayı mutluluk duyduk. Her birine programımıza olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.