Dolar 32,3568
Euro 34,7967
Altın 2.401,00
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 20°C

Çayırovalı miniklerin pazar heyecanı

Çayırovalı miniklerin pazar heyecanı
2

Çayırova Belediyesi çocuk kulübü öğrencileri “okul her yerde’’ etkinliği kapsamında kapalı semt pazarı gezdi. Öğretmenleri eşliğinde pazarı dolaşan minikler bir yandan meyve ve sebzeleri öğrenirken diğer yandan iletişim becerilerini güçlendirdi.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAAELİ (İGFA) – Çayırova Belediyesi çocuk kulüpleri, miniklere hayatın içinden etkinlikler sunmaya devam ediyor.

Okul her yerde etkinliği kapsamında yapılan gezide minikler ilk kez pazar alışverişi yapmanın heyecanını yaşadı.

Okulun sadece dört duvardan ibaret olmadığını hayatın içinden örneklerle öğreten uzman eğitimciler öğrencilerine tatlı bir sürpriz yaptı. Minikler pazarda meyve ve sebzelerin isimlerini öğrenirken hayatlarında ilk kez pazar alışverişi gerçekleştirdi.  Esnaflarla iletişim kuran minikler pazar esnafının ikramı üzerine tezgâhlardaki ürünlerin tadına bakmayı da ihmal etmedi. Keyifli etkinliğin tadını çıkaran miniklere eğitimin sadece teorik değil pratik yönünün de olduğu bilinci aşılandı. Okul her yerde etkinliği ile meyve ve sebzeleri eğlenerek öğrenen minikler hafızalarında yer edinecek anılarla sınıflarına döndü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.