Dolar 32,2797
Euro 34,7164
Altın 2.389,95
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Çayırova’da Engelliler Merkezi tamam

Çayırova’da Engelliler Merkezi tamam
2

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçede yaşayan engelli bireylerin gündelik yaşamını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği Engelliler Merkezi tamamlandı.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) –  Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da eksikliği hissedilen ve ihtiyaç olan eserleri bir bir tamamlıyor.

Kentin ihtiyacına yönelik ürettiği projeleri tek tek bitiren Çiftçi, seçim beyannamesinde  söz verdiği ve ilçede yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak Engelliler Merkezi projesini de tamamladı. Yoğun bir engelli nüfusunun yaşadığı Çayırova’da çok önemli bir ihtiyaç olan Engelliler Merkezi, çevre düzenlemesinden sonra hizmete açılacak. Çayırova’da yaşayan özel bireylerin gündelik yaşamını kolaylaştıracak ve sosyal hayata katılmasını sağlayacak ve ilçede büyük bir eksikliği giderecek merkezde; eğitim odaları, etkinlik odaları, sesli kütüphane, atölye ve spor salonu gibi birçok bölüm bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.