Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Çayırova Hatay’da yara sarıyor

Çayırova Hatay’da yara sarıyor
2

Çayırova Belediyesi Hatay’da yaraları sarıyor

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, depremden etkilenen Hatay’ın Defne ilçesinde, belediye ekipleri ile birlikte yaraları sarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Teknik ağırlıklı 40 kişilik ekip ve 18 araçla Defne’de çalışmaları koordine eden Başkan Çiftçi, yardımların dağıtılması, enkazların temizlenmesi ve belediyecilik faaliyetlerinin kesintisiz yürütülmesi noktasında çalışmalara destek veriyor. Başkan yardımcıları ile birlikte kentte hummalı bir çalışma yapan Başkan Çiftçi, depremzedelerin gıda ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yapıyor. Defne’nin depremden etkilenen köylerini de gezen ve muhtarlarla tek tek görüşen Başkan Çiftçi, ihtiyaçları tespit ederek, köylere yapılacak yardımları ve çalışmaları koordine ediyor. Depremden etkilenen kentte hayat normale dönene kadar çalışmalarını sürdürecek olan Çayırova Belediyesi ekipleri, gece gündüz demeden yaraları sarmak için aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.