Dolar 32,3565
Euro 34,7090
Altın 2.392,81
BİST 10.161,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 20°C

5 bin 500 vatandaş aynı sofrada buluştu

5 bin 500 vatandaş aynı sofrada buluştu
2

Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayının ilk sokak iftarında 5 bin 500 vatandaş bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Çamlıca Mahallesi Tombakzade futbol sahasında düzenlenen sokak iftarında yaklaşık 5 bin 500 vatandaş paylaşmanın ve bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı. Burada vatandaşlara seslenen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Çok değerli Çamlıcalı dostlarım öncelikle Ramazanınız hayırlı olsun. Rabbim oruçlarınızı kabul etsin. Biliyorsunuz 2010’dan 2018’e kadar 8 yıl sokak iftarları yapmıştık. Burada belki 5-6 kere de kapalı pazarın olduğu yerde yapmıştık. Bu 10 yılda 650 bin kişi Tepebaşı’nın iftar sofrasına oturmuş. Bu bizi çok mutlu ediyor. Tepebaşı Belediyesi bu konuda son derece deneyimli ve bu işi çok iyi yapabilen bir belediye. İftar sofraları çok önemlidir, çok kıymetlidir. Bizler iftar sofrasında hem dini vecibelerimizi yerine getiririz hem de dostlarımızla sosyalleşiriz. Pandemiden dolayı yaklaşık iki sene böyle iftar yapamadık. Ama her zaman gönüllerimiz bir bunu biliyor ve hissediyoruz. Ben tekrar size hayırlı Ramazanlar, hayırlı oruçlar diliyorum. Görüşemezsek de bayramınız kutlu olsun” dedi.

Çamlıca Mahallesi Muhtarı Savaş Hancı ise ilk sokak iftarının mahallede kurulmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Başkan Ataç’a teşekkür etti. Başkan Ataç, alanda vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Düzenlenen etkinliğe Başkan Ataç’ın yanı sıra CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü de katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.